• +316 37 37 37 83
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wat is RLG? voor meer informatie www.rlgsports.nl

Weer lekker buiten spelen!

De naam RLG zegt het eigenlijk al, het zijn dezelfde computergames, maar dan buiten in de frisse lucht. Sociaal en met elkaar. Allerlei soorten spellen kunnen wij tot leven laten komen op ons terrein! Skirmworld gebruikt met het RLG concept bestaande “games” om tot leven te laten komen. Dit is vooral gebasseerd op schietspellen en op survival games.

We moeten het allemaal aanzien. In de huidige tijd draait alles bij de jeugd om gamen met vrienden.. Maar dan wel achter een beeldscherm. Reguliere sporten zoals voetbal, handbal, tennis en basketbal zien een grote daling in toestroom van nieuwe leden. Sportclubs gaan samenvoegen om genoeg leden te kunnen houden. Door het vele gamen bewegen de kinderen steeds minder. Eten daardoor ook minder of zelfs minder goed. Slapen slecht en de school prestaties zullen uiteindelijk achteruit gaan. Vrienden worden alleen online gemaakt en spreken ze alleen via online middelen. Dit zijn dingen die “wij” niet willen.
Image
Image

Daarom: Om te zorgen dat de kids weer actief worden, en buiten gaan spelen, geeft Skirmworld die mogelijkheid. Echter, alleen een schommel neerzetten zal niet meer genoeg zijn. Het moest iets zijn wat aansluit bij de huidige interesses. Daarom komt Skirmworld nu met het allernieuwste op sportgebied: Real Life Gaming!

Uiteraard op eigen risico, maar wij zorgen ervoor dat wij getrainde mensen hebben om te assisteren. Zo hebben wij altijd een gecertificeerde EHBO’er op locatie aanwezig. De schietsport die wij beoefenen is volledig goedgekeurd met kinderen en hebben een maximale schietkracht zodat het zelfs op zeer korte afstand geen verwondingen oplevert.


De enige eis is, dat uw kind de veiligheidsbril kan ophouden.

RLG is dus eigenlijk een simulatie van computer games, maar dan in de buitenlucht. RLG vervangt het “bankhangen” voor een sport waarbij de echte spanning zal oplopen!
Door middel van interactieve games in het veld wordt uw kind uitgedaagd om tactisch na te gaan denken, om te gaan met veiligheid en aan te moedigen tot samenspel.
Uiteraard zorgen wij er voor dat er genoeg wordt gedacht aan pauzes. RLG is meer dan alleen een simulatie sport. RLG biedt lessen en trainingen voor de “schietsport”. Maar ook wedstrijden. Als team, maar ook als individu. Wedstrijden zullen per leeftijdsklasse worden opgedeeld.

Image
Image
Om een voorbeeld te geven, een spreekbeurt op school is voor veel kinderen een hele opgave. Bij RLG worden kinderen geleerd om een team te leiden, voor te bereiden en door dat de kinderen bij RLG de leiding moeten nemen en een plan moeten trekken, en deze ook moeten uitleggen aan andere “teamleden”, zullen de kinderen ook wennen aan het spreken in groepen en daarin zelfverzekerd worden. Kinderen zijn actief buiten bezig, en zullen dus in beweging komen.

Omdat RLG de basis heeft uit diverse schietspellen, maken wij ook gebruik van speciale RLG replica’s. Deze zien er realistisch uit. Hierdoor krijgen de kinderen dus ook les in veiligheid, gedrag naar anderen, discipline, saamhorigheid en leren ze om een acceptatie vermogen op te bouwen naar anderen. Maar ook hoe ze kritiek en feedback kunnen geven. Maar ook hoe ze dat kunnen ontvangen. En natuurlijk hoe ze zich dan hier aan aanpassen Uiteraard voorziet Skirmworld in deze trainingen. Deze trainingen zijn uiteraard bedoeld om uw kind te vermaken. Maar ook om ze eventueel klaar te stomen voor eventuele wedstrijden en op deze manier het beste RLG team van Nederland te worden!

Bij RLG kunnen vrienden van elkaar in dezelfde outfit spelen, zodat ze hun eigen “Squad” hebben binnen RLG!

Aanmelden voor RLG of voor vragen/informatie

U kunt onderstaand formulier invullen voor vragen of voor meer informatie. U kunt dit formulier ook gebruiken om uw kinderen aan te melden voor RLG. Wij zullen u dan aanvullend vragen stellen of uw aanmelding bevestigen.


© 2019 SkirmWorld.nl. All Rights Reserved. Powered by RVO-net.nl