• +316 37 37 37 83
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ons Team

Maak kennis met het SkirmWorld.nl team! 
Uiteraard zijn er veel meer mensen die SkirmWorld.nl mede mogelijk maken. Maar dit zijn onze vaste krachten!

Sebastiaan Thie
Sebastiaan Thie/ Eigenaar / Skirm Master
Sebastiaan kan met zijn eindeloze fantasie de meest toffe, gave maar soms ook gekke dingen bedenken. Met "Bassie" kun je altijd lachen. Er zullen weinig mensen zijn die Bassie ooit boos hebben gezien!
Roy van Ommen
Roy van Ommen/ Eigenaar / Webmaster
Roy degene die vaak probeert Sebastiaan zijn teksten te ontcijferen. Tot nu toe is dat eenvoudig gelukt. Roy is verantwoordelijk voor de website. Daarnaast is Roy de sparringspartner van Sebastiaan aangaande veldzaken en is Roy relatiebeheerder.

Onze medewerkers

Paul
Paul/ RLG Trainer
Paul
Paul/ RLG Trainer
Paul is onze RLG trainer! Paul kan als de beste om gaan met de kinderen om ze tot een topniveau te trainen. Met heel veel passie leert hij de kinderen de basistrainingen van de RLG Sports aan en zal hij nooit te beroerd zijn vragen te beantwoorden!

Peter
Peter/ Marshall / Buurman & Buurman
Peter
Peter/ Marshall / Buurman & Buurman
Peter is onze vaste hulp en daar zijn we erg blij mee! Peter helpt ons regelmatig met het opbouwen van het veld, en staat altijd voor ons klaar. Daarom staan wij ook altijd voor Peter klaar! Peter weet moeilijk van ophouden en zal altijd doorgaan tot de klus geklaard is. We leggen 1 keer iets uit, en Peter gaat als een razende aan de slag en klaart de klus! Klussen kunnen wij prima kwijt bij Peter!

© 2019 SkirmWorld.nl. All Rights Reserved. Powered by RVO-net.nl