• +316 37 37 37 83
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kinderfeestje Nerf

Kent u dat? Uw hele huis vol met van die oranje pijltjes? Ze hangen zelfs in de gordijnen?

Geen nood! SkirmWorld brengt deze rage naar buiten toe! U kunt bij ons op het veld uw kinderen gerust laten gaan en ze met allerlei soorten Nerf Guns laten schieten. 

U kunt bij ons een dagdeel boeken van 2 uur. U heeft de mogelijkheid om dit uit te breiden naar 3 uur. 

Uw kinderen zullen het ervaren als gamen in het echt! Laat uw kind het BattleField betreden vol met missies die worden gegeven door de gameleider. Zorg er voor dat de opdrachten worden volbracht en maak de juiste beslissing. Uiteraard, wordt niet geraakt! Want dan kan jouw team winnen!
De nerf games worden na gelang van de leeftijd van de deelnemers aangepast in moeilijkheidsgraad. Natuurlijk met 1 doel: FUN!

SkirmWorld Nerf Games kun je al boeken vanaf € 12,50,- per persoon (minimaal 8 spelers). De daadwerkelijke speeltijd van een dagdeel 2 uur. Daarnaast zorgen wij er voor dat er een hapje en een drankje aanwezig is. De uitleg en de pauze zitten hierbij inbegrepen.

Na het feestje (dus na de 3 uur) kunt u gebruik maken van de SkirmWorld Kinderbox. Dit is een avondmaal met Patat, een Snack en een drankje voor slechts € 5,- per persoon!

Via het informatie formulier kunt u aangeven als u dit wilt boeken. Uiteraard kunt u via hier ook additionele informatie vragen. Wij zullen dan vrijblijvend contact met u opnemen.

 


© 2019 SkirmWorld.nl. All Rights Reserved. Powered by RVO-net.nl