• +316 37 37 37 83
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kinder Airsoft

U krijgt uw kind bijna niet van de bank? Constant weer die schietspelletjes? Of kijken ze non-stop naar Airsoft Video's?
SkirmWorld komt met iets nieuws! Kinder Airsoft. Op de Airsoft Braderie van 27 mei 2018 was het al een groot succes! Kinderen met speciaal aangepaste kinder airsoft replica's die rondrennen en op elkaar schieten!

Kinder Airsoft is nog relatief nieuw in Nederland en onder begeleiding van ervaren mensen gaan uw kinden beleven wat de volwassen vanaf 2013 in Nederland kunnen ervaren. Namelijk: Airsoft. De kinder airsoft appraten zien er bijna echt uit, echter, wat kleiner van formaat. Met het SkirmWorld Kinder Airsoft pakket kunnen we 1 op 1 game missies overzetten naar een echte beleving. Denk hierbij aan onderdelen zoals laptops die codes nodig hebben, het opbouwen van een basis en al spelende game credits verdienen. Alles is mogelijk bij SkirmWorld. U hoeft het echter alleen te vragen!

Via het informatie formulier kunt u aangeven wat uw kind als favoriete game heeft, en bij voorkeur welk hoofdstuk hij/zij uit de game in het echt zou willen naspelen. Speciaal voor uw kinderfeestje zetten wij deze game om in een Kinder Airsoft Game en zorgen wij ervoor dat ze dit feestje nooit vergeten! Uiteraard kunt u ook kiezen van een aantal standaard game pakketten die wij al bedacht hebben.

Een standaard pakket kost € 15,- per persoon en is al vanaf 8 kinderen te boeken.
pakket op maat , waarbij wij de wensen van uw kind omzetten naar een game, 16,50 per persoon vanaf 8 kinderen te boeken  

Na het feestje (dus na de 2,5 uur) kunt u gebruik maken van de SkirmWorld Kinderbox. Dit is een avondmaal met Patat, een Snack en een drankje voor slechts € 5,- per persoon!

Standaard games die wij beschikbaar hebben:
- Call Of Duty Advance Warfare: Mission 1. Net als in de game is de opdracht van de kinderen om het vliegtuig te vernietigen voordat de tegenpartij de belangrijke informatie kan downloaden.
Call of Duty Black Ops 3: Mission1. De opracht hier is om de minister te bevrijden en deze veilig naar de helicopter te brengen
Call of Duty Advanced Warfare. Mission 12. Ontsnap uit de gevangenis en schakel het hele kamp uit. Let op! De tijd tikt, als je te laat bent, ontploffen de tijdbommen!

Hier komen uiteraard in de toekomst meer scenario's bij!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het Kinderfeestje Informatie Formulier!

 


© 2019 SkirmWorld.nl. All Rights Reserved. Powered by RVO-net.nl