• +316 37 37 37 83
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Battle Royale!

Waarschijnlijk kent u het inmiddels, een  spel waarbij je als laatste moet overblijven om te winnen!

Het scenario...
Je komt ergens terecht op de "wereld".. Het enige wat je hebt is je kleding. De rest moet je in het veld zien te vinden.. Alleen.. Er komt een zware storm aan waardoor de ruimte steeds kleiner wordt. De spelers worden naar elkaar toegedrongen. Overal op het veld liggen spullen verstopt waarmee jij er voor kan zorgen dat je als laatste overblijft en je de tegenstander kan uitschakelen!

SkirmWorld biedt het scenario Battle Royale aan! Real Life Gaming! Letterlijk overgenomen uit games met alle indrukwekkende elementen! De nieuwe rage van 2018!

Wij zorgen er voor dat het veld geprepareerd is voor de Battle Royale! Uw kinderen weten niet waar de spullen liggen en zullen worden geblinddoekt. Op het moment dat het start signaal klinkt mogen ze blinddoek af doen en op zoek gaan naar de spullen in het veld. Maar let op! Het veld wordt steeds kleiner gemaakt. Ben je te lang buiten de "cirkel" dan wordt je uitgeschakeld en mag de volgende ronde weer mee doen!

Het SkirmWorld Battle Royale feestje boek je nu al voor € 15,- per persoon (minimaal 8 spelers. Een Battle Royale feestje duurt 3 uur (Echte speeltijd!). De uitleg en de pauze gaat niet van de speeltijd af!

Na het feestje (dus na de 3 uur) kunt u gebruik maken van de SkirmWorld Kinderbox. Dit is een avondmaal met Patat, een Snack en een drankje voor slechts € 5,- per persoon!

Via het Kinderfeestje Informatie Formulier kunt u meer info krijgen of direct aangeven dat u wilt boeken. Wij nemen vrijblijvend contact met u op!


© 2019 SkirmWorld.nl. All Rights Reserved. Powered by RVO-net.nl