• +316 37 37 37 83
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Feestjes!

SkirmWorld.nl kan u voorzien in allerlei soorten feesten en partijen! Via onze uitgebreide arrangementen kunt u geheel naar wens en smaak voor een gehele dag, of een dagdeel, vermaakt worden!

Er is bij ons heel erg veel mogelijk. Heeft u specifieke wensen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen!

Kinderfeestje


SkirmWorld.nl organiseert ook kinderfeestjes voor jong en oud! Is uw kind helemaal verslaafd aan een specifieke game? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat de game werkelijkheid wordt!
Via het menu bovenin kunt u een keuze maken tussen onze voorgeselecteerde kinderfeestjes. Uiteraard kunt u ook uw eigen wensen kenbaar maken. Neem dan met ons contact op via de Contact pagina.

Bedrijfsuitjes


Ook voor een bedrijfsuitje of teambuilding kunnen wij voorzien in een onvergetelijke dag of dagdeel. U kunt aangeven wat de wensen zijn en de "formaliteit" bepalen. Wij zorgen voor de rest. Afsluiten met een heerlijke BBQ? Geen probleem. Onze profesionele catering kan daarvoor zorgen!
Uiteraard zijn bedrijfsfeestjes erg specifiek in wensen. Daarom is het het beste om contact met ons op te nemen via het Contact formulier.

Vrijgezellenfeest


De laatste dagen als vrijgezel? En toch een leuke en actieve dag willen hebben? U bent bij SkirmWorld.nl aan het juiste adres!

Wij bieden volledige dagen, halve dagen of dagdelen aan voor de vrijgezel en zijn of haar team!
U kunt uit onze bestaande arrangementen kiezen, of zelf iets samenstellen. Zelfs in combinatie met andere partijen in de regio!

Voor meer informatie, kunt u onderstaand contact formulier invullen!

© 2019 SkirmWorld.nl. All Rights Reserved. Powered by RVO-net.nl