• +316 1995 1774
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Aankondiging Nieuw Veld!

SkirmWorld.nl is Back!!

Beste Airsofters,

Hierbij het nieuws waar jullie allemaal op gewacht hebben! Deze informatie is afgelopen vrijdag al verstuurd naar de leden van onze website: SkirmWorld.nl.

Wij hebben contracten gesloten met een veld in.........: FLEVOLAND! Dit betekend dat wij zeer centraal in Nederland aanwezig zullen zijn met ons eigen Airsoft veld! 

Uiteraard hebben we een paar "Sneak Preview" foto's die we jullie niet willen onthouden!

Foto's: 

Safety: Een mooie en ruime safety waar goede banken/tafels gaan komen om lekker aan te zittenKeuken: Een ruime eetgelegenheid met vers eten gemaakt door opgeleid personeel!Kleedkamer: Gescheiden kleedkamers voor mannen en vrouwen. Hier kunnen mensen zich in alle rust omkleden. (Dit is naast de Safety. Dus de keuze is aan jezelf om je in de kleedkamer om te kleden of in de speciaal ingerichte kleedruimtes!)

Garage: Een garage box voor alle props, inschrijvingen en dat soort zaken!

Douches: Operationele douches voor wie zich wilt douchen na het skirmen!

Toilet: Keurige sanitaire voorzieningen.Wij (Bassie en Roy) zijn heel erg blij met het veld. Uiteraard zijn we nu hard bezig om materialen bij elkaar te krijgen en om alles voor te bereiden om Skirms te gaan spelen! Als lid van de website zullen we jullie als eerste op de hoogte houden en we hopen snel met foto's van het veld te komen. Echter, dit kan nog wel eventjes duren. Bedankt alvast voor jullie geduld!

Tot snel!

Bassie & Roy
SkirmWorld.nl

© 2019 SkirmWorld.nl. All Rights Reserved. Powered by RVO-net.nl