• +316 37 37 37 83
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Benodigdheden en Vervoer naar Skirm

Benodigdheden

Wij verwachten dat iedereen op een skirm komt met een replica. Heeft u die niet, dan kunt u een replica huren middels de "Aanvraag Huurset" bij het aanmeld formulier.

Standaard benodigdheden (Verplicht!)

  • Goedgekeurde veiligheidsbril
  • Geel of oranje "Hitvest"
    (Dit kunnen dus ook de vestjes zijn die standaard bij auto's geleverd worden ten tijde van gevaar)

Op het moment dat u replica's naar onze skirms vervoert, moeten deze replica's opgeborgen zijn in een tas of koffer. Hierbij mogen er geen delen uitsteken. Tevens moeten ook de magazijnen opgeborgen zijn in een tas of koffer.

Het vervoeren van replica's in de doos van de replica is niet toegestaan. Dit mag alleen vanaf het verkooppunt naar huis. Verder naar skirms wordt uw replica vervoerd in een tas of koffer. (Denk ook aan uw Airsoft Messen (plastic), doe deze ook in de tas, deze kan ook een verkeerde indruk wekken. Denk ook er aan dat een sidewinder de vorm heeft van een magazijn, en dit ook verkeerd kan overkomen.)

Mocht u de replica vanaf een winkel vervoeren naar huis, wees er dan bewust van dat er regelmatig een afbeelding van de replica op staat. Het beste wat u kunt doen is de doos van de replica verpakken in tassen of in een plastic vuilniszak. Mocht dat niet bij de hand zijn, kunt ook de afbeeldingen van de replica afplakken met niet doorzichtig plakband.

Aankomen in Camouflage kleding op de skirm

Een discussie die we waarschijnlijk nooit geheel gaan wegkrijgen.
De houding van SkirmWorld is dat wij vinden dat deze regel is opgesteld door de NABV. Of wij het er wel of niet mee eens zijn, dat is hier in niet de discussie.
Wij vinden dat toen u uw pas heeft aangevraagd, of toen deze verlengd werd, u akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden van de NABV en daarom vinden wij dat wij onze spelers er op mogen aanspreken. Immers kan de NABV controles uitvoeren hier op.

Uit fatsoen voor de sport spreken wij mensen hier dus op aan, en kunnen we tips geven hoe u uw tactische vest, replica's en andere zichtbare zaken het beste kunt vervoeren. Wij zullen op basis hier van geen mensen toegang ontzeggen. Uiteraard verwachten we wel dat spelers uit het belang voor onze sport dit zelf zullen doen, en of raad en tips zullen opvolgen.


© 2019 SkirmWorld.nl. All Rights Reserved. Powered by RVO-net.nl